Thursday, May 7, 2009

:: jadi orang cina?? ::


semalam, aku dan geng2 sekelas kena buat persembahan sempena subjek sosilogi. tema persembahan tu, kebudayaan kaum2 diM'sia. So, as yg aku hrpkan, group aku dpt kaum cina..hehehe..mmg wo ai ni arr!! geng2 seangkatan aku mcm besa lah sue, irah, mie, dan fajri. kiterog punyalah blurr smpai tahap gaban nak buat persembahan tu..lebih kurang 3 minggu lect kteorg kasi tugsan neh, tapi kteorg just prepare pagi semalam jerk..hahahah..
sumer bergaya ngan baju merah(aku jelah yg pakai pink)..bergeraklah untuk wat persembahan! yg kteorg sja je wat muka toya jap..kunun2 wat presentation guna slide show..last2..berlakon..siap cakap2 cina lagi..hahahaha..gamat!!!!~~
see our legs arr kwn2!!
kump mad(kaum india) kak jue(kadazan) dan ade lg dua group yg aku tak kenal..wat melayu n iban.
ok lah!!..mcm mnjadi gak..
dan kteorg bangga sgt2..sbb dpt num 3.
sedangkan smuanya on the spot!!!
tahniah kengkawan!!!!

**kak sa n lynn..pi fotostat cepat!!
** sue n fajri..wat slaide tu!!!
0335pm

2 comments:

taK$uB II said...

nsb baik xkena bahasa haiwan...huhu

aicheng^sha said...

wakaka..kalo kena bahasa haiwan..mau aku pinjam ko arr jd jurubahasa haiwan..bley???
hak hak hak