Tuesday, October 28, 2008

~ reply: post 'sedey' ~

wahahaha..jangan marah guysz!!!!tadi aku tetiba ringan jari, ringan tangan nak try bukak ym lama aku..ym shahida_sha yg telah ter'locked' beberapa ketika yang dulu..then, tetiba lak..aku tgk..semua nya msih sedia kala!!!tak lock pown..hehehe..maka, oleh kerana dh ramai taw yg aku punya ym tuh dh tak digunakan lg..so..aku amik keputusan drastik tnpa berfikir panjang..(serius neh)..aku post kat semua teman2 yg ade lam list ym aku tuh, yg aku dh tukaq ym baru..hahaha..

"salam..sy dah bertukar ke ym baru..sila add..aicheng90@yahoo.com..tq"

lebey kurang mcm tuh arr..hehehe..wahahaha...bak kata abg long aku..berapa banyak lah ym ko hah??!!!!!hehehe...

untuk semua teman2...heheh..maaf na..sbb byk kali tukaq ym tuh..hehehe..tak pe..byk ym mudah nak contact nnti..yelah..kalo ym neh tak on..try tgk ym lain..hahahaha..(pandai tak aku bg alasan neh???kire ok la kan..hehehe..)
**tagged/myspace/friendster..still ym lama lgi..hehehehe**
**tgklah..kalo ade idea baru..akan muncul ym baru lg..kah3..**

4 comments:

HaNa said...

achik mmg hampeh....

sHaHida said...

wahahahahaha.....

alang...

rOhock said...

TU LA LU CEPAT SANGAT MELATAH...HAHAHAHAHA

sHaHida said...

bukan melatah..

dah kena locked..
daku pown ape lg..dengan sepantas kilat arr buat ym baru..

kalo tak buat..kompem tak dpt online..
hye rohock..kamu neh sape???