Friday, October 31, 2008

~ sayang kalian ~

sbnrnya, aku baru je baca post abg mal ngan along zara (ehem, diorg duk bunga2 riang mekar nan setaman)..aku cukup2 gembira dgn kebahagiaan yg along ade skrg.yelah, aku syg along.dia dh mcm kakak aku (aku pown bukannya ade kakak).aku tanak along sedih,terluka atau ape2 je yg bleh buat dia nangis..alang,angah,usu pown sama.aku cukup2 syg kan diorg..
skrg aku nak cite perihal along dulu.urm, aku tau abg mal ikhlas..dan dia pown happy dgn kehadiran along dlm hidup dia skrg.dia pown dh janji dgn aku.aku harap dia akan tunaikan jnji tu.(abg mal..ingat tu)..aku tersentuh bila baca post abg mal..aku as reader pown leh rasa betapa hepinya dia skrg..(tuan punya badan lagi arr kan)..setiap ini luahan dia,ade nama along..wahh!!!..along pown sama..achik doakan yg terbaik untuk along dan abg mal..
(soal jarak bukan penghalang..)
skrg perihal angah,urm..angah, achik faham perasaan angah tu.achik hepi bila angah ckp dia reply email angah..dan he said sorry for everything..so, ini memudahkan keje2 achik neh..(hehehe..)..aku pown doakan yg terbaek untuk angah..aku percaya,kalo dia mmg untuk angah, insyaAllah dia tetap jd hak angah..harap angah jgn mudah mengalah..nnti nyesal..hehehe..
perihal alang, waahh!!tak moo la sedey2.aku terkejuz mlm td sebb alang tetiba jerk send kat aku ikon sedey..(siap ngan air mata lg)..tp setelah aku baca kat blog tu..aku faham dah..cuma aku harap, alang ok2 jerk..insyaAllah,semuanya akan baik nnti..alang, achik tanak alang sedey2..yg penting skrg, alang sabar na..achik doakan 'hari' yg dijanjikan, alang takkan keseorangan..achik nak alang bahagia..
usu lak..urm..neh dak tecik..dia under age(hehehe)..soal cintan2 rse nye tak dek kowt..but, dia busy le sesgt..aku tak smpat nak borak pnjg ngan dia..hope dia ok..sayang usu!!

2 comments:

HaNa said...

alang syg achik gak....
tatau la nk ckp dah chik....
alang skang dah nekad nk berdiam diri jek...
wait n see jek la....
kalo sorg2 pn bkn alang xleh survive...

sHaHida said...

sayang alang!!~~