Tuesday, November 23, 2010

:: disko! jom disko! ::

salam ^^,

wuhuu! da lama x blogging.. ape mcm? ( mcm ape?? mcm nih la weh!)
banyak benda yang terjadi yang agak menjadi..
mula-mula.. cik fa nak habaq mai psl perjalanan kerja cik fa..
haiyyaa.. letih meh! hari-hari masuk lab.. wat keje.. catat itu ini dan mcm2 lagi.. :)
and the next.. kisah umah baru.. a.k.a uS baru cik fa
cik fa stay ngan cik ir.. dan bersama-sama ngan 4 org staf kat sni..
hidup di umah sewa.. mcm besa la.. itu ini kena share!
tu x kisah la kan.. tapi.. mcm SENGAL jerk!
harta cik fa.. mr.biba!
di sabotaj org jiran yang BODOH!
biba ku yang encem tu.. di simbah cat itam!..
hye derr.. ko ingat aku neh ah long ceti haram tu ker?? ke ko ingat aku mafia!
before this , xde lak ko sibuk nak park kat situ.. bila aku dah park.. ko nak simbah2 aku ape hal!
ni ke org yg keje kerajaan??! so............. bodoh!

and then,
cik fa di landa virus letih..
atau lebih tepat.. virus malas!
malas nak berjaga malam!.. asyik2 mau tidur jerk!
hee~~

p/s : sama2 duduk umh ni.. sama2 jaga..
( sampah tu bila nak buang kak??!)

cik fa rindu !

2 comments:

Scha_Lienn~ said...

aissshhh.. sabar k.
huhuhu...

:: aiko farahshahida :: said...

bhahaha.. sabo je..
sbb keje punya hal!