Wednesday, June 22, 2011

:: cintai yang menyintai ::

dalam hati sayang. sayang sangat dekat dia.
tapi tak jugak diluahkan seikhlasnya. seikhlasnya? macam mana?

aku dah relationship dengan dia. dekat facebook pun , aku publishkan status tu. tak cukup dengan tu, aku tukar semua status relationship aku kat tagged, myspace, friendster, netlog dan semualah! (amboi, byk betul page ko ye!)

ko betul sayang dia?

ye, aku sayang dia. sangat la weh!

dah buat seikhlasnya?

ok.
dah sayang sangatkan. kenapa nak sakitkan hati dia lagi? perlukah korang yang dah memang sayang, tangkap cintan leleh dekat girl/boy korang tu, duduk tenggek manja-manja lagi dengan girl/boy yang kiut miut lain? masa si dia tengah sibuk, perlukah korang duduk manja-manja dengan girl/boy lain. dengan alasan..

i sunyi.. u busy sangat..
atau
i kawan je dengan dia. ala, syg2 tu biasa je. syg i lagi kat u..
atau
i dgn dia kawan je. u kan gf/bf i. lerb u!


ikhlas ke macam tu?

sekali kita buat orang, tak mustahil 10 kali orang akan buat kita
senang untuk dapatkan kasih yang plastik, tapi kekasih yang sejati sukar diganti.

- bait lagu "cintai dia yang mencintaiku"

2 comments:

IeRa said...

WAA!
suke entry nie..
huhu

fafa said...

iera ,
thanks dear.. hehe..
suka ye..
:)