Saturday, July 2, 2011

:: Blog Assignment Jejaka Terhangat : Aku Suka Blog Ni ::

Bismillah..
Untuk pertama kalinya cikfa mencabar otak untuk masuk
"Blog Assignment".

Assignment? ingatkan zaman bergelumang kat kolej je ada assignment ni, masuk ke alam blog pun ada ye? okay, untuk mencabar bakat terpendam disanubari, cikfa buat la assignment ni. Abang idola Jt, cikfa buat assignment ni :)

Untuk assignment ni, cikfa kena link kan satu blog yang cikfa suka. Lepas tu, bagitahu kenapa cikfa pilih blog itu. Jangan lupa tag seorang blogger lain.




" saya suka blog .. SEMBANG KENCANG ". Sebab ;

1. Blog yang simple, sedap mata memandang.
2. Entry yang simple dan sempoi untuk di telaah. he he he ~
3. Bila brader fdaus ni cerita pasal anak dia, sah-sah cikfa tergelak.
lawak!comel!
4. Seorang blogger yang bercita-cita besar.


Blogger yang terpilih untuk di-tag ;

cik Yana :)




nota.kaki.saya
- okay tak?

2 comments:

Jejaka Terhangat said...

owh, sembang kencang ek. hehe..thanks join. nnti keputusannya kluar jgn lupa terjah yek..=0

fafa said...

wahhh! abam jT komen ler.. (hehe)

tp.. sy xmenang.. :(

jT, lain kali buat lagi ye.